Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un şofer din Mirăslău care conducea o maşină cu 1,48 ml/g alcool pur în aerul expirat a cauzat accident pe DN1

Publicat

Un accident rutier s-a produs luni seara, în zona Popasului Mirăslău, după ce un şofer cu mult alcool “la bord” nu a dat prioritate unui autoturism care circula regulamentar. Acesta este cercetat de poliţişti.

Accidentul a fost semnalat la ora 2318, iar poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că Mihai M. (36 de ani), din Mirăslău, în timp ce a condus autoturismul, nu s-a asigurat corespunzător la intrarea pe DN1, la km. 216+200m şi a lovit o maşină condusă regulamentar de Ion R. (39 de ani), din Bucureşti, pe direcţia de mers Turda – Aiud.

În urma testării şoferului de 36 de ani cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,48 ml/g alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Aiud pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax