Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un șofer polonez beat a provocat un accident la Sebeș. Coliziune cu un autoturism care venea din sens opus

Publicat

etilotest

Un șofer polonez beat a provocat un accident la Sebeș. Camionul condus de acesta a intrat în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus.

Polițiștii rutieri din Sebeș au fost solicitați să soluționeze un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs pe strada Augustin Bena din Sebeș.

Din primele cercetări a rezultat că un cetățean polonez, în vârstă de 55 de ani, în timp ce conducea un camion cu remorcă, nu ar fi păstrat o distanță laterală suficientă față de un autovehicul condus, din sens opus, de un bărbat de 60 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma testării celor doi conducători auto, cu aparatul etilotest, pentru cetățeanul polonez a rezultat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, în vreme ce, pentru celălalt conducător auto, rezultatul testării a indicat că nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax