Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un șofer român care venea spre țară a dispărut fără urmă acum 5 zile. Familia și colegii îl caută disperați

Publicat

Un şofer român care venea în ţară, din Italia, dispărut fără urmă de 5 zile. Bărbatul, care venea în concediu din Italia, unde lucrează de mai mult timp, a dispărut fără urmă de 5 zile, iar familia și colegii acestuia îl caută disperați.

Ultima oară când bărbatul a luat legătura cu familia, a fost când se afla pe autostrada care leagă Trieste de Ljubljana. „Colegul nostru Ionuț Bereșteanu , șofer profesionist, este căutat de către familie. Ionuț, a vorbit ultima dată cu noi si cu familia, marți-17 septembrie 2019, în jurul prânzului (ora 12.00), în timp ce se îndrepta spre casă, în concediu, aflându-se în acel moment pe Autostrada Trieste,Italia-Lubliana, Slovenia, la volanul mașinii personale, un autoturism VOLVO XC 90 cu numărul de înmatriculare BT 06 EIS.

Deși avea asupra sa două telefoane mobile, din acel moment nu mai poate fi contactat, telefoanele fiind închise. Din datele instituțiilor de la care s-a cerut ajutorul în acest caz nu rezultă că ar fi implicat în vreun accident rutier”.

Sursă: Libertatea.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax