Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un solist al Junilor Jidvei a murit într-un accident de circulație, la numai 30 de ani. Doliu în lumea muzicii populare

Publicat

Un solist al Junilor Jidvei a murit într-un accident petrecut vineri dimineața în județul Argeș. Este vorba despre Dumitru Stroie, care s-a stins la doar 30 de ani. 

Acesta se îndrepta către București, unde ducea marfă pentru magazinul său. Accidentul s-a produs vineri dimineaţă, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 129, în zona localității Drăganu-Olteni.

Un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit, iar în urma impactului, șoferul autoutilitarei a decedat, a sunat sec, comunicatul poliției.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru Dumitru Stroie.

Familia sa deține în Capitală mai multe magazine cu produse tradiționale din Mărginimea Sibiului. Acolo se îndrepta vineri dimineața, când a avut loc accidentul.

YouTube video

Pe pagina de Facebook a brandului Stroie Baciul Sibian, a fost publicat următorul mesaj:

”Cu durere în suflete vă anunțăm că, astăzi, ne-a părăsit, necruțător de devreme, dragul nostru Dumitru Stroie. Se va întoarce, pentru totdeauna, la Jina, locul în care s-a născut și în care au început să prindă aripi visurile lui: să cânte și să pună pe masa oamenilor bucate alese tradiționale, să ne arate cât de frumos e locul în care s-a născut.

Cântecul popular i-a fost alinare când i-a fost mai greu, dar și sunetul bucuriei care nu îi mai încăpea în suflet. În fiecare pas pe care l-a făcut, Dumitru a fost purtat de modestie, smerenie și bunătate.

„Fă Rai din ce ai” a fost un mod de viață pentru el. Așa a început să clădească, la doar 20 de ani, povestea Baciului Sibian. Cu bunătatea care îl caracteriză a ales și bunătățile pe care le-a dus și dincolo de mărginimea Sibiului, ajutând producătorii ca și el să primească respectul pe care îl merită.

A vrut să ofere oamenilor ceea ce era mai bun, să le dea să guste și să se bucure de bunătăţile tradiţionale sibiene, de la el de acasă. Prin muncă susţinută a crescut afacerea, dar și echipa din jurul lui, formată din oameni pe care i-a iubit și i-a ajutat, care i-au devenit prieteni și care îi împărtășesc valorile.

Dumitru, ne-ai făcut mai buni și pentru asta îți mulțumim! Drum lin, baciule! Te vom iubi mereu”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax