Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Un şopron din Teiuş a fost cuprins de flăcări. Pompierii din Aiud au intervenit pentru stingerea incendiului

Publicat

Detaşamentul de pompieri din Aiud a intervenit luni după-masa pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Teiuş. Este vorba despre un şopron dintr-o gospodărie, care a fost cuprins de flăcări.

Potrivit reprezentanţilor ISU Alba, nu a existat pericolul de extindere a incendiului la alte imobile.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, „detaşamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină, la ora 14.02, în oraşul Teiuş pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei anexe gospodăreşti, proprietatea lui G.V. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Teiuş.

În incendiu au ars aproximativ 30 mp din acoperişul anexei gospodăreşti confecţionat din lemn cu învelitoare din plastic şi 10 bucăţi de scândură. Pagubele produse se ridică la circa 6.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 350.000 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă un burlan de fum deteriorat.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax