Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un student din Alba Iulia are nevoie de voturi pentru a merge în expediția vieții lui. Andrei Hancheș vrea să plece în Insulele Falkland și Peninsula Antarctică

Publicat

andrei hanches Un tânăr din Alba Iulia, pasionat de natură și studiul speciilor de plante și animale, participă la un concurs internațional al cărui premiu este o expediție de 19 zile într-una dintre cele mai spectaculoase zone de pe glob: Insulele Flakland, South Georgia și Peninsula Antarctică, locuri în care se pot observa specii rare sau pe cale de dispariție. Ar fi pentru prima dată când un tânăr din Alba Iulia ar merge într-o expediție în Antarctica.

Tot ce trebuie să facă acum Andrei Hancheș pentru a câștiga competiția este să își convingă comunitatea din care face parte să-l susțină cu un vot, pe internet, aici. Aproximativ 400 de voturi îl despart pe Andrei de primul clasat, însă speră ca, în cele câteva zile rămase până la încheierea concursului (30 aprilie 2017), să recupereze și să-l depășească pe acesta. Orice vot contează pentru Andrei, mai ales că acum este pe locul doi în competiție, din 112 concurenți.

Expediția va începe pe data de 29 noiembrie și va dura până în 18 decembrie, iar Andrei speră din tot sufletul să fie la bordul ambarcațiunii care va pleca din Ushuaia.

harta expeditie Vreau cu siguranță să câștig această competiție pentru că insulele South Georgia și Falkland sunt casa câtorva specii care mi-au capturat atenția de când eram mic: Caracara e una dintre ele, alături de faimosul Pinguin Macaroni. Ostilitatea brută a acestor fragmente de continent este tot atât de atrăgătoare pentru mine pe cât este și viața sălbatică de acolo” a spus Andrei Hancheș.

Andrei Hancheş este student la secţia de Istorie şi Arheologie a Universităţii ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, dar adevărata sa pasiune este natura şi, mai ales, fotografia.

Recent, acesta a realizat un documentar în limba engleză, ”The Horse, from Domestication to Sport”, care prezintă istoria acestui animal extraordinar, precum şi influenţele pe care le-a avut (şi le are) asupra umanităţii.

thumb_5113_default_900

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax