Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un student și un administrator de firmă, candidații MP Alba pentru primăriile Șugag și Cut. Lansare oficială pentru alegeri, în 10 aprilie

Publicat

IMG_2558 Organizaţia Alba a Partidului Mișcarea Populară a prezentat vineri alţi candidați pentru alegerile locale. Este vorba despre Dumitru Deoancă pentru Primăria comunei Șugag și Sorin Flaviu Toma pentru Primăria comunei Cut.

Partidul Mișcarea Populară continuă să își prezinte candidații care vor intra în lupta pentru primăriile județului Alba.

În conferința de vineri au fost prezenţi cei care participă la alegerile locale din 5 iunie pentru funcţiile de primari la Șugag, respectiv Cut.

Deputatul Clement Negruț, președintele MP Alba, a precizat că în data de 20 martie va avea loc o ședință a Adunării generale a MP la nivel județean, în care vor fi validați toți candidații de primari la primăriile din județ. De asemenea, potrivit acestuia, în 10 aprilie va avea loc lansarea oficială a candidaților Mișcării Populare Alba.

„Lansarea candidaților Mișcării Populare va avea loc la Alba Iulia, la Casa de Cultură a Sindicatelor, eveniment la care va fi invitat și cu certitudine vom fi onorați de prezența domnului președinte Traian Băsescu. Trebuie să fim conștienți că sunt foarte multe organizații care vor avea lansări de candidați, dar cu siguranță eu sper că domnul președinte ne va onora cu prezența domniei sale”, a explicat Clement Negruț.

Președintele MP Alba a spus că deja au fost validați în structura de conducere județeană a partidului un număr de 60 de candidați.

IMG_2561 Din partea MP, pentru funcţia de primar la comuna Șugag, va candida Dumitru Deoancă. Acesta are 30 de ani, a absolvit Liceul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, Facultatea de Inginerie Mecanică din Sibiu și actualmente este student la Facultatea de Silvicultură de la Cluj. Acesta a transmis că nu a mai făcut politică, dar are în spate o echipă tânără, alcătuită din ingineri, economiști și fermieri, care au idei noi și doresc să schimbe ceva în comuna Șugag.

„În comuna noastră, tinerii nu sunt luați în considerare. Este un lucru pe care aș dori să îl modific și să ne facem mai mult auziți în comună. Ținând cont de așezarea și poziția geografică a comunei, principalele domenii de activitate sunt turismul și creșterea animalelor, domenii pe care încă nu se prea pune accentul, un lucru pe care aș vrea să îl schimb”, a declarat Dumitru Deoancă.

IMG_2562 Sorin Flaviu Toma are 34 de ani și va candida, din partea MP, pentru funcția de primar la comuna Cut. A absolvit Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș și Facultatea de Drept la Aisteda Alba Iulia. Este administratorul unei firme de transport și spune că vrea să demonstreze că poate ceea ce „alții doar au promis”.

„În comuna Cut sunt foarte multe de făcut și alături de o echipă tânără condider că putem face foarte multe, de la accesare de fonduri europene până la asfaltări de străzi, reabilitarea căminului cultural, un loc de joacă pentru copiii și altele”, a spus Sorin Flaviu Toma.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax