Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Alba a găurit o căciulă, și-a pus-o pe față și a jefuit un bar: Cum a intrat în local și câți bani a furat din seif

Publicat

Un tânăr din Vințu de Jos s-a hotărât în luna noiembrie a anului 2023 să sparga unul dintre barurile din comună. 

Însă pentru a nu fi identificat s-a gândit să își ascundă fața, mai exact să poarte o mască. Drept urmare și-a imporvizat una dintr-o căciulă pe care o avea în casă. 

Modul în care bărbatul de 20 de ani a acționat și cât a reușit să fure din bar este descris în motivarea instanței, deoarece a fost trimis în judecată.

Mai pe scurt, nu a reușit să își ascundă identitatea față de polițiști, care l-au descoperit, iar mai apoi procurorii l-au trimis în judecată. Acesta va ajunge în fața magistraților Judecătoriei Alba Iulia pentru infracțiunea de furt calificat.

A fost reținut o zi mai târziu de la comiterea furtului, iar reținerea sa a fost comunicată de polițiști, într-un comunicat de presă.

Dosarul a trecut în data de 8 ianuarie 2024 de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

Cum s-a mascat bărbatul

În data de 13 noiembrie 2023, bărbatul a luat o căciulă și i-a făcut două găuri, pentru a putea vedea prin ea. Apoi s-a îndreptat către localul din localitate, situat chiar lângă primăria comunei.

Modul în care a intrat în bar

Potrivit magistraților, în jurul orei 20.30, mascat, ”având capul și fața acoperite cu o cagulă (căciulă trasă peste cap și față și găurită în dreptul ochilor)”, a spart geamul uneia dintre ușile de acces ale localului.

Apoi, dintr-un seif metalic și din casa de marcat a barului a furat suma de 8300 de lei și a fugit din bar.

Din câte se pare infracțiunea bărbatului a fost surpinsă de camere de supraveghere, deoarece câteva înregistrări sunt probe la dosar.

Deoarece infracțiunea a fost comisă pe timp de noapte, bărbatul va fi judecat pentru furt calificat, de magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax