Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr a ameninţat că se sinucide, la Sebeş. A fost salvat şi amendat de jandarmi

Publicat

Doi tineri din Sebeş au fost sancţionaţi contravenţional de jandarmi deoarece, aflaţi în avansată stare de ebrietate, au tulburat liniştea publică. Unul a vrut să se sinucidă, fiind salvat la timp de oamenii legii. Ambii tineri au fost amendaţi de jandarmi cu suma de 300 lei.

Incidentul s-a întâmplat luni, 23 aprilie 2012, în jurul orei 24.00, în centrul municipiului Sebeş. Deoarece, uitând că este miezul nopţii, tinerii urlau şi cântau, au fost opriţi de un echipaj de jandarmerie, au fost legitimaţi şi li s-a comunicat norma legală pe care o încălcaseră. Totodată, au fost înştiinţaţi şi cu privire la sancţiunea contravenţională opozabilă, adică amendă cuprinsă între 200 şi 1000 de lei.

Confruntat cu spectrul unei noi obligaţii financiare, venită – din spusele sale – pe fondul unor datorii anterioare consistente, unul dintre contravenienţi a devenit brusc foarte agitat, a strigat că vrea să moară şi a sărit pe carosabil, în faţa unui autotren. Jandarmii au intervenit extrem de rapid şi au evitat în ultimul moment ca acesta să strivit sub roţile maşinii. La faţa locului a fost chemat şi un echipaj de la Ambulanţă, care a preluat pacientul şi i-a acordat primele îngrijiri medicale.

Pentru faptele lor, tinerii – identificaţi ca fiind P.A. Nicolae şi S.A. Marian, ambii în vârstă de 19 ani, domiciliaţi în municipiul Sebeş – au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 300 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax