Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr a furat o mașină din parcarea Poliției Rutiere Sibiu și ar fi luat șpăgi toată noaptea de la șoferi

Publicat

politie noaptea

Un tânăr de 23 de ani a furat un Duster al poliției rutiere Sibiu și a oprit mașini în trafic, prezentându-se drept polițisti.

Informația prezentată inițial de un fost agent de poliție, iar apoi a fost confirmată de IPJ Sibiu pentru Turnul Sfatului.

Polițiștii susțin că tânărul a fost oprit inițial în trafic, fiind băut, iar apoi a furat mașina de poliție din parcarea Biroului Rutier Sibiu.

”În jurul orei 02.55 (noaptea), prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un bărbat îmbrăcat în ținută civilă a coborât dintr-o autospecială de poliție și i-a solicitat permisul de conducere.

De asemenea, persoana care a făcut sesizarea a precizat și faptul că bărbatul respectiv s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice”, relatează IPJ Sibiu. Tânărul a fost prins în cele din urmă și reținut.

Fostul agent de poliție, Marian Răduinea susține că tânărul ar fi jucat la păcănele banii obținuți de la șoferii opriți în trafic.

”În jurul orelor 02:00, un tânăr băut a furat un Duster al Poliției Rutiere Sibiu și a început să se plimbe prin oraș. A oprit câțiva șoferi în trafic, prin diferite cartiere, Țiglari, M. Viteazu, apoi a ajuns pe DN 1, la Veștem.

A oprit și aici câțiva conducători auto, unul i-ar fi dat și o sumă de bani, vreo 5 euro… Apoi a intrat într-un local din zonă, unde a jucat la păcănele și a mai băut o bere!”, a relatat fostul polițist.

UPDATE: Tânărul care a furat o mașină de poliție și s-a jucat de-a agentul a fost reținut

Tânărul care a furat în noaptea de joi spre vineri o mașină de poliție și s-a jucat de-a agentul pe un bulevard din Sibiu a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști.

„Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sibiu au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a persoanei în cauză”, a transmis vineri seara Poliția Sibiu.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, furt, uzurparea de calități oficiale, conducerea unui autovehicul având acest drept suspendat, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Potrivit IPJ Sibiu, în jurul orei 02.55, prin apel la 112, un șofer a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un bărbat îmbrăcat în ținută civilă a coborât dintr-o autospecială de poliție și i-a solicitat permisul de conducere.

De asemenea, persoana care a făcut sesizarea a precizat faptul că bărbatul respectiv era sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că o autospecială utilizată de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu a fost sustrasă din fața sediului unității. Ulterior, autospeciala a fost găsită în localitatea Veștem.

Totodată, a fost identificat și depistat bărbatul care a sustras autospeciala. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani, care în aceeași noapte a fost depistat la volanul altei mașini, sub influența băuturilor alcoolice.

„La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 00.40, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, domiciliat în comuna Roșia, a fost depistat conducând un autoturism pe strada Banatului din municipiul Sibiu, rezultatul testării sale alcoolscopice fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. În privința autoturismului condus, polițiștii au constatat că este neînmatriculat”, a anunțat IPJ Sibiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Raul BO$$

    vineri, 21.10.2022 at 11:40

    Cea mai buna afacere, inprumutam masinia sclavilor si facem si noi un ban , doar masina tot din banii nostri e cumparata . eu zic ca trebuie desfintata politia , alti se multumesc cu o mica spaga 😉

  2. Pacu

    vineri, 21.10.2022 at 15:10

    Scuza-ma, dar după gramatica ta, cred ca e bine cum ai zis.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax