Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr a reclamat la Poliţia din Aiud că a fost tâlhărit de trei bărbaţi, care i-ar fi furat 1.300 lei. De fapt, pierduse banii la jocuri de noroc

Publicat

jocuri de noroc

Un tânăr din Sibiu a fost sancţionat contravenţional de poliţiştii din Aiud, după ce a făcut o reclamaţie falsă, prin care sesiza că a fost tâlhărit de 3 bărbaţi care i-ar fi furat suma de 1.300 de lei. În urma cercetărilor, s-a stabilit că tânărul pierduse suma la jocuri de noroc şi avea nevoie de justificare faţă de sora sa, care-i trimisese banii pentru a plăti cheltuielile unui apartament din Aiud.

Vineri, la ora  12.10, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către un tânăr de 19 ani, din Sibiu, cu privire la faptul că în jurul orelor 9.20 a ridicat suma de 1.300 lei de la  o bancă din Aiud, sumă ce i-a fost trimisă de sora sa, din Dubai,  pentru a achita  costurile  de întreţinere ale apartamentului pe care aceasta în deţine în municipiul Aiud. De asemenea, acesta a declarat că, în jurul orelor 10.00, în timp ce se deplasa pe strada Axente Sever din Aiud a fost acostat de 3 bărbaţi care, prin violenţă, l-au deposedat de suma pe care o avea asupra  sa.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, a rezultat că, după ce a ridicat suma de bani de la bancă, tânărul s-a deplasat pe strada Stadionului din Aiud, unde, în incinta unui local, a jucat întreaga sumă la jocurile de noroc după care a sesizat poliţia pentru a justifica surorii sale, suma respectivă.

Faţă de tânărul care a solicitat fără motiv întemeiat intervenţia poliţiei, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile  art. 3 pct. 11 din Legea 61/1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sizzling Hott

    joi, 19.04.2012 at 18:52

    Ce copil stupid, e un lucru sa pierzi la a[arate dar sa reclami la polotie ca banii au fost furati este a prostie mult prea mare! Din pacate mai exista si asemenea oameni!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax