Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr a spart barul de lângă Primăria Vințu de Jos, apoi a intrat peste un bărbat în casă și l-a bătut

Publicat

Un tânăr de 20 de ani, Mihai B. din Vințu de Jos a fost arestat preventiv. Într-o singură noapte a comis o serie de infracțiuni pentru care magistrații au considerat că trebuie să își petreacă următoarele 30 de zile după gratii. 

Mai exact în jurul orei 21.00 a spart barul de lângă Primăria Vințu de Jos, apoi, mai târziu în noapte, în jurul orei 2.00, a intrat peste un bărbat în casă. După ce a intrat în locuință l-ar fi lovit pe bărbat.

Drept urmare, în data de 15 noiembrie 2023, Judecătoria Alba Iulia a admis propunerea procurorilor și l-a plasat în arest preventiv pe tânărul de 20 de ani.

Faptele s-au petrecut în noaptea de 13 spre 14 noiembrie.

Acesta a intrat în barul de lângă primărie și a sustras suma de 8.300 de lei. După a intrat în casa bărbatului.

Acesta este cercetat pentru furt calificat, violare de domiciliu și loviri sau alte violențe.

Ce fapte a comis tânărul. Procurorii din Alba Iulia fac precizări

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au transmis motivele pentru care tânărul a fost arestat preventiv.

S-a reținut astfel că, în data de 13.11.2023, în jurul orei 2030 -2100, pe timp de noapte și având capul și fața acoperite cu o cagulă, fără drept și fără a avea consimțământul persoanei vătămate, inculpatul a pătruns, prin spargerea geamului uneia dintre ușile de acces, în incinta barului Rull Caffe din loc. Vințu de Jos, com. Vințu de Jos, jud. Alba, loc în care a sustras suma de 8300 lei aparținând societății păgubite, sumă aflată în zona barului, într-un seif metalic și în casa de marcat.
Totodată, în data de 14.11.2023, în jurul orei 0200, pe timp de noapte, fără drept și fără a avea consimțământul persoanei vătămate M., inculpatul a pătruns în incinta imobilului locuință al persoanei vătămate, situat în com. Vințu de Jos, (…), jud. Alba, loc în care a exercitat acte de agresiune fizică asupra persoanei vătămate, pe care a lovit-o cu palma, în mod repetat, la nivelul feței, provocând persoanei vătămate leziuni traumatice pentru a căror vindecare s-au stabilit ca fiind necesare 4-5 zile de îngrijiri medicale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax