Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr a susținut că a găsit droguri aruncate pe jos, în Cetatea Alba Carolina. Cum a descris o percheziție a mascaților

Publicat

monument

Un tânăr din Alba recent condamnat la închisoare pentru consum de droguri a făcut o declarație surprinzătoare. Acesta a spus că drogurile găsite în casă, într-o percheziție, le-a găsit într-un loc foarte aglomerat din Alba Iulia. 

În data de 11 ianuarie 2024, tânărul și-a aflat pedeapsa în primă instanță, iar motivarea judecătorilor a devenit publică. 

Acesta a fost condamnat pentru consum ilicit de droguri, după ce la o percheziție i-au fost găsite în casă, 9,8 grame de canabis.

Cum au intrat ”băieții”

Percheziția a avut loc în data de 8 septembrie 2022. Atunci, în locuința tânărului au fost descoperite cele aproape 10 grame de canabis, dar și o linie de cristal, făcută pe o tavă.

Percheziția a fost detaliată de tânăr în fața anchetatorilor.

„în data de 08.09.2022 au intrat băieții, mascații, peste mine și mi-au găsit aproape 10 grame de iarbă și o linie de cristal, cred, pe o farfurie. Am fost consumator de substanțe psihoactive respectiv cristal și de iarbă. Am consumat astfel de substanțe aproximativ 2 ani, dar nu zilnic”, a declarat acesta.

Unde a spus că a găsit drogurile

În continuare, acesta a spus că a găsit drogurile pe jos, mai exact pe podul de sticlă din fața Catedralei Încoronării din Alba Iulia, din Cetatea Alba Carolina.

”Le-am găsit înainte cu două zile, adică în data de 06.09.2022 în fața catedralei din cetate, respectiv pe podul din sticlă”, a mai declarat tânărul în fața magistraților.

Pedeapsa primită

Potrivit motivării instanței, tânărul mai avea o condamnare pentru conducere sub influența subnstanțelor interzise sau a alcoolului, pedeapsă de 1 an și 6 luni.

Pentru consumul de substanțe interzise a fost condamnat la 9 luni de închisoare.

Prin calcul judecătoresc, magistrații Tribunalului Alba l-au condamnat la 1 an şi 11 luni închisoare cu suspendare și 120 de zile de muncă în folosul comunității.

Decizia din data de 11 ianuarie 2024 nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax