Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr aflat sub influenţa alcoolului a „spart” o petrecere la Cantina „Ardealul”. A fost sancţionat de jandarmi

Publicat

Un tânăr de 24 de ani din Alba Iulia s-a ales cu amendă de 200 de lei, după ce a intrat în Cantina „Ardealul” de pe Bulevardul Republicii din oraş, sub influenţa alcoolului şi a provocat scandal. În incinta restaurantului se desfăşura o petrecere privată, astfel că personalul localului a refuzat să-l servească. Înfuriat, tânărul a jignit persoanele aflate în locaţie.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, la ora 1.30. Aflat în stare avansată de ebrietate, L.A. ( 24 de ani), dorea să intre în restaurant, unde vroia să fie servit în continuare cu băutură. Tânărului i s-a refuzat accesul în local, mai ales că acesta era rezervat pentru o petrecere privată, moment în care acesta a înjurat şi a jignit atât personalul, cât şi mesenii. Un echipaj de jandarmerie a intervenit şi a pus capăt incidentului. Jandarmii i-au expus bărbatului modul în care a încălcat normele legale de convieţuire socială, după care l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Pentru prevenirea unor astfel de incidente, jandarmii reamintesc că “provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice” se sancţionează cu amendă de la 200 lei la 1.000 de lei. De asemenea, „servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor aflaţi în vădită stare de ebrietate, precum şi a minorilor” constituie contravenţie şi se poate sancţiona cu amendă de la 100 la 500 de  lei, iar, în cazul repetării acestei fapte, se poate dispune măsura suspendării activităţii localului public pe o perioadă cuprinsă între 10 şi 30 de zile.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Albaiulian.

    luni, 07.01.2013 at 10:57

    Bravo jandarmilor , asemenea huligani trebuie sanctionati de fiecare data si nu cu 200 , ci cu maxim 1000 lei , deci tot voi ati dat dovada de clementa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax