Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr arestat preventiv după ce a tâlhărit o femeie de 71 de ani, pe o stradă din Alba Iulia. Cum au fost prinși

Publicat

politie noaptea

Un tânăr din Ighiu a fost arestat preventiv pentru tâlhărie, după ce alături de un alt tânăr au tâlhărit o bătrână de 71 de ani din Alba Iulia. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 martie 2023, în jurul orei 21,30, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat din Alba Iulia, cu privire la faptul că ar fi observat două persoane care ar fi sustras sau ar fi încercat să sustragă poșeta unei femei în vârstă, în timp ce aceasta se afla în apropierea unuia dintre blocurile de locuințe de pe B-dul Revoluției din Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificată victima, o femeie de 71 de ani, din Alba Iulia, iar ulterior au fost identificați doi tineri, de 17 și 18 ani, primul din comuna Ighiu, iar cel de-al doilea din Alba Iulia, ca persoane bănuite de săvârșirea faptei.

Se pare că cei doi ar fi imobilizat-o pe femeie și i-ar fi sustras poșeta, după care ar fi fugit în direcții diferite.

Aceștia au fost, ulterior, depistați și reținuți de către polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Față de tânărul de 18 ani a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, iar cel de 17 ani a fost prezentat instanței de judecată, pe numele său fiind emis, la data de 30 martie 2023, mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax