Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr băut la volan a provocat un accident, pe Bd. Republicii, după ce nu a oprit la semnalul poliţiştilor

pol

Publicat

În noaptea de duminică spre luni, o echipă a poliţiştilor din municipiul Alba Iulia au fost nevoiţi să plece în urmărirea unui şofer care nu le-a respectat semnalul regulamentar de oprire. La puţin timp, acesta a fost implicat într-un accident rutier, soldat cu pagube.

Incidentul s-a petrecut la ora 1.11, când echipa de poliţişti era în misiune de supraveghere şi control a traficului rutier, pe strada Republicii din Alba Iulia. După ce şoferul le-a ignorat semnalul de oprire, aceştia au plecat în urmărirea autoturismului. La intersecţia cu strada Emil Racoviţă, tânărul de 21 de ani care conducea maşina urmărită a intrat într-o autoutilitară condusă de un bărbat de 39 de ani, din Alba Iulia.

Cele două autovehicule au fost avariate, în urma impactului, în şoferii nu au fost răniţi. R.S.A. (21 de ani) din Alba Iulia a fost testat cu aparatul etilotest, ce a indicat 0,77 mg/l alcool pur în aer expirat. Astfel, a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Cercetările sunt continuate faţă de R.S.A. sub aspectul comiterii infracţiunii ”de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax