Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr care a ameninţat cu cuţitul un localnic din Valea Lungă a fost dezarmat de trecători. Agresorul s-a ales cu dosar penal

Publicat

Un tânăr de 24 de ani din Jidvei este cercetat penal după ce, sub influenţa alcoolului, a ameninţat un localnic din Valea Lungă. Acesta a fost salvat de trecători, care l-au imobilizat şi dezarmat pe agresor.

Duminică, la ora 0.45, poliţiştii Postului de Poliție Valea Lungă au fost sesizați prin 112 , cu privire la faptul că pe strada Victoriei din comuna Valea Lungă s-a produs un scandal.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că A.C. (24 de  ani), din comuna Jidvei, fiind sub influenţa alcoolului, l-a acostat pe un tânăr de 21 de ani, din comuna Valea Lungă şi l-a ameninţat cu un cuţit pe care-l avea asupra sa.

Agresorul a fost imobilizat şi dezarmat de către mai mulţi cetăţeni ce se aflau pe stradă în acel moment, iar poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au preluat pe suspect şi  l-au condus la sediul postului de poliţie unde, pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de port fără drept al cuțitului.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax