Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr care a condus fără permis pe DN67 C Transalpina, REȚINUT. A prezentat acte false polițiștilor care l-au oprit în trafic

Publicat

arestat, catuse

Tânărul din județul Sibiu care a fost prins în trafic, pe DN 67C Transalpina, la Săsciori, în timp ce conducea fără permis, a fost reținut de polițiștii din Sebeș. Aceștia au constatat că le prezentase acte de identitate false, pentru a scăpa de răspundere.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au reținut luni, pentru o perioadă de 24 de ore, pe un tânăr de 21 de ani, din localitatea Avrig, județul Sibiu, cercetat pentru conducere fără permis. Tânărul a fost oprit de polițiști, pe raza comunei Săsciori, iar în încercarea de a-i induce în eroare pe polițiști și de a scăpa de răspundere, și-a dat date de identitate false, potrivit IPJ Alba. 

Citește și Tânăr prins la volan pe DN67 C la Săsciori, fără permis. Polițiștii din Alba i-au deschis dosar penal

Tânărul va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax