Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr care a furat o mașină de curierat din Alba Iulia și a condus-o deși nu avea carnet, trimis în judecată. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un tânăr de 18 ani din Alba va fi judecat pentru furt în scop de folosință și conducere a unui autoturism fără permis de conducere. Dosarul a trecut recent, în data de 19 iulie 2023, de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Alba Iulia. 

Acesta va fi judecat pentru o faptă pe care a comis-o în luna mai a anului 2023. Când a furat o mașină a unei firme de curierat din Alba Iulia, a condus-o fără permis până în Vințu de Jos unde a fost prins de polițiști. 

Acesta a vrut în seara prinderii să se ascundă de polițiști și s-a ascuns sub un autoturism parcat.

Potrivit motivării instanței, în actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că în data de 22.05.2023, în jurul orei 20:30, inculpatul, a sustras autoturismul marca , ce se afla parcat în incinta unei societăți comerciale, pe care l-a condus pe drumurile publice, până în jurul orei 21:45 (momentul în care a fost depistat de organele de poliție), deși nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data comiterii faptei, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 18 ani, din comuna Hopârta, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis.

Tânărul a încercat să își asigure scăparea, abandonând autoturismul și ascunzându-se sub un autoturism parcat.

Apoi o zi mai târziu a fost arestat preventiv. La data trimiterii în judecată tânărul se afla în Penitenciarul Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax