Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr care a încercat să ucidă un minor, într-un bar din Alba, trimis în judecată pentru tentativă de omor. Ce s-a întâmplat

Publicat

Tentativă de omor într-un bar. Un tânăr din comuna Roșia de Secaș a fost recent trimis în judecată pentru tentativă de omor. Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 8 februarie 2024. 

Acesta va ajunge în fața magistraților Tribunalului Alba pentru tentativă de omor, tulburarea liniștii publice și port ilegal de armă. 

Tânărul se află în arest preventiv.

Potrivit magistraților, acesta l-a înjunghiat pe un minor de 16 ani, într-un bar din Berghin, în noaptea de 9 decembrie 2023.

Cazul a fost mediatizat de reprezentații poliției la momentul reținerii acestuia. Alături de el a mai fost prezent în scandal încă un tânăr.

Minor de 16 ani înjunghiat cu un cuțit

După ce cazul a fost anunțat prin 112, la fața locului s-au deplasat echipaleje de poliție, care au constatat cele întâmplate.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că doi tineri de 19 şi 21 de ani, din comună Roşia de Secaş, în timp ce se aflau în incinta localului, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii, ar fi iniţiat acte de violenţă şi ar fi provocat un scandal, iar tânărul de 19 ani i-ar fi cauzat, unui alt tânăr de 16 ani, din comună Berghin, leziuni corporale cu un obiect ascuţit.

Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma evenimentului, au fost înregistrate pagube materiale, fiind distrusă uşa de acces în local, precum şi un geam.

Pe numele tânărului de 19 ani, a fost întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar pe numele celui de 21 de ani, a fost întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, au transmis polițiștii la data reținerii.

Peste 40 de zile de îngrijiri medicale

Tânărul de 16 ani a fost înjunghiat cu un cuțit de aproximativ 8 centimetri. Lovitura a fost în zona abdominală, iar în urma atacului viața minorului a fost pusă în pericol.

”În data de 09.12.2023, în timp ce se afla în localul public denumit „ Gentlemen bar”  avea asupra sa, în buzunarul pantalonilor un briceag cu lama de aproximativ 7-8 cm iar în jurul orei în jurul orei 23.50, pe fondul unui conflict spontan, i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu acest obiect, în zona abdominală, cauzându-i leziuni traumatice – respectiv plagă înțepat-tăiată hemitorace stâng, plagă diafragmatică și lacerație splenică cu hemitorace stg și hemoperitoneu masiv – care au necesitat 35-40 zile de îngrijiri medicale și au pus în pericol viața victimei şi a provocat distrugerea unor bunuri aparținând localului, fiind tulburată ordinea și liniștea publică”, au notat magistrații.

Pentru fapta sa va fi judecat de magistrații Tribunalului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax