Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr care s-a filmat cântând melodii de dragoste în arestul IPJ Alba, condamnat la ani grei de închisoare. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un tânăr care s-a filmat cântând melodii de dragoste, în timp ce se afla în arest la IPJ Alba, și-a aflat pedeapsa. La prima vedere pare un caz minor, însă tânărul a avut nouă capete de acuzare. 

Mare parte dintre ele pentru nerespectarea ordinelor de protecție și violență în familie. În data de 13 august  2024, magistrații Judecătoriei Alba Iulia, l-au condamnat la închisoare cu executare. 

Victima în dosar este o femeie cu care bărbatul a avut o relație. În urma relației și a violenței bărbatului acesta s-a ales cu multiple ordine de protecție, pe care le-a încălcat.

Tot din acest motiv a și ajuns în arestul IPJ Alba.

În linii mari, faptele s-au petrecut în lunile noiembrie 2023 – ianuarie 2024.

După ce și-a agresat iubita, acesta a primit un ordin de protecție prin care îi era intezis să se mai apropie de ea. Totuși nu a respectat ordinul și a luat contact cu femeia, au mers împreună prin Alba Iulia, la târgul de Crăciun, dar și în alt oraș.

Apoi, a devenit iar violent cu ea. Fata a făcut o altă plângere și a fost emis un alt ordin de protecție. L-a încălcat și pe acesta. I-a trimis zeci de mesaje și chiar a intrat în casă peste ea, unde a agresat-o fizic.

Atunci a fost arestat prevenitv și a ajuns în centrul de detenție al IPJ Alba.

Cum a băgat telefonul în arest

S-a întâmplat în data de 15 ianuarie 2024, în jurul orei 14.00, în arestul preventiv al IPJ Alba. Înainte să fie depus într-o celulă a arestului, bărbatul a rămas singur în încăperea destinată controlului corporal.

Atunci a luat telefonul mobil, un Xiomi Redmi și l-a ascuns în plasa în care avea lucrurile personale. Plasa respectivă a luat-o cu el în camera de detenție.

După cea ajuns în camera de detenție bărbatul a început să îi trimită femeii video clipuri. I-a trimis un video în care cânta și îi spunea că o iubește, dar și un video cu camera de detenție.

Martori la eveniment au fost doi bărbați arestați și ei preventiv în camera respectivă.

Pedeapsa primită

În fața magistraților acesta a ajuns pentru nouă capete de acuzare. A fost condamnat pentru încălcarea ordinului de protecție, violență în familie, dar și introducerea de obiecte interzise în centrele de detenție.

În total, prin calcul judecătoresc acesta a primit o pedeapsă de 5 ani şi 5 luni închisoare, cu executare în regim de detenţie. Bărbatul se află în arest preventiv din luna ianuarie a anului 2024.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate