Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr condamnat de judecătorii din Alba, pentru câteva grame de canabis. Ce pedeapsa i-au dat pentru consum de marijuana

Publicat

Un tânăr care a fost depistat cu câteva grame de cannabis asupra sa, de poliștiștii din Alba, a fost condamnat de către judecătorii Tribunalului Alba pentru consum ilicit de droguri. 

În motivarea instanței magistrații au notat că marijuana are un nivel mare de toxicitate, care poate afecta sănătatea consumatorului. Însă, mai mult de atât, aceștia au ținut cont că tânărul în cauză este integrat în societate, are o situație bună și o familie. 

De asemenea, acesta a fost condamnat pentru că a condus sub influența drogurilor. Mai exact, când polițiștii au găsit droguri la el l-au și testat pentru droguri și a ieșit pozitiv. Pentru fapta respectivă a primit 8 luni de închisoare cu amânare, în urma unei decizii a Judecătoriei Sebeș din luna aprilie, a anului 2022.

Acum, pe Tribunalul Alba, acesta a fost judecat și condamnat pentru deținerea a 9 grame de canabis. În data de 23 iunie magistrații Tribunalului Alba l-au condamnat pe acesta, iar motivarea a fost făcută public pe rejust.ro.

Mai exact, tânărul a plecat cu prietena sa, din București, iar înainte de a pleca și-a făcut un joint, l-a fumat, iar mai târziu s-a urcat la volanul mașinii Jaguar pe care o deține și a condus spre Cluj.

Pe teritoriul județului Alba a fost oprit de polițiștii de la rutieră, a fost testat pentru droguri, a ieșit pozitiv la cannabis, dar i-a fost perceziționată și mașina. În timpul percheziției polițiștii au descoperit un borcan pe care scria ”dulceață de nuci verzi”, în care se aflau în jur de 9 grame de canabis.

Tânărul și-a recunoscut vina. Drept urmare, magistrații l-au condamnat pentru consum ilicit de droguri la pedeapsa de 6 luni, dar pentru că avea și pedeapsa pentru condus, prin calcul judecătoresc s-a ajuns la pedeapsa finală de 10 luni de închisoare cu suspendare.

Pe lângă închisoarea cu suspendare trebuie să facă voluntariat la Asociaţia Filantropice Medical-Creştină Cluj Napoca, sau la Primăria Creștină, timp de 60 de zile.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în apel, în termen de 10 zile de la comunicare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. FLORIN

    duminică, 26.06.2022 at 07:34

    daca vindea la copii tai cateva grame erai fericit ?????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax