Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr condamnat la închisoare pentru tâlhărie s-a sinucis în Penitenciarul Aiud. S-a spânzurat cu cearșaful de la pat

Publicat

Un tânăr care își ispășea pedeapsa pentru tâlhărie în Penitenciarul Aiud a fost descoperit spânzurat cu cearșaful de la pat. Este vorba despre Valentin Filip Sălăjan, condamnat la închisoare după ce, în luna iunie a acestui an, a jefuit o benzinărie din centrul Devei. 

Tânărul domiciliat în Deva și-a pus capăt zilelor la sfârșitul săptămânii trecute, în 22 noiembrie, în timp ce colegul său de celulă dormea.  În timpul nopții, Valentin s-a deplasat în baie, unde s-a spânzurat cu cearșaful de la pat. Cadavrul tânărului  a fost descoperit abia dimineața, când angajații penitenciarului s-au prezentat să aducă hrana deținuților.

„A fost descoperit în baia camerei de detenţie, în jurul orei 6.00, când s-a servit masa. S-a constatat că era spânzurat cu o frânghie improvizată dintr-un cearşaf, de o ţeavă a instalaţiei de apă şi a fost chemată imediat Ambulanţa, dar, în ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat“, a declarat Nicoleta Mătărângă, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Aiud. Aceasta a adăugat că nu a fost găsit nici un bilet de adio în celula lui Sălăjan şi nici colegul său nu ştie ce l-ar fi putut determina pe acesta să-şi ia viaţa.

Valentin Filip Sălăjan a fost inițial arestat pentru jaful de la benzinărie, dar cercetările efectuate în timpul în care acesta se afla în arest preventiv au arătat că tânărul se ocupa și cu traficul de droguri, astfel că în sarcina acestuia  a mai fost reținută și această infracțiune. Pedeapsa finală a fost 3 ani de închisoare cu executare.

Potrivit oamenilor legii, Valentin era specializat în cultivarea de cannabis, iar în apartamentul acestuia din Deva au fost descoperite mai multe plante de cânepă indiană și echipamente pentru cultivarea acestora.

Citește mai multe despre infracțiunile tânărului pe mesagerulhunedorean.r0.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax