Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr de 18 ani din Alba Iulia, condamnat pentru tentativă de viol, a fost reținut de polițiști. A fost dus la penitenciar

Publicat

Un tânăr d 18 ani, din Alba Iulia, a fost reținut de polițiști și dus la Penitenciarul Aiud, unde va avea de executat o pedeapsă de 3 ani și jumătate, pentru tentativă de viol. 

”La data de 2 decembrie 2021, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, împreună cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat și reținut un tânăr, de 18 de ani din Alba Iulia, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Alba Iulia” au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Tânărul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 3 ani și 6 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de viol.

Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud, în vederea executării pedepsei.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax