Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr de 19 ani din Câlnic a lovit o femeie însărcinată, într-un restaurant din Sebeş. Este cercetat penal pentru violenţă

Publicat

tineri

Nu a ţinut cont că era însărcinată şi a lovit-o cu pumnul în faţă. Un tânăr de 19 ani din Câlnic este cercetat penal pentru lovire şi alte violenţe. Conflictul s-a petrecut într-un restaurant din Sebeş.

Luni, 20 august, la ora 1.30, un echipaj de jandarmerie care participa la misiunea de asigurare a ordinii şi siguranţei publice pe timpul festivităţilor ocazionate de sărbătorirea „Zilelor Cetăţii Sebeşului” a fost redirecţionat spre un cunoscut restaurant din localitate pentru a aplana un scandal la care participau mai mulţi cetăţeni.
În urma verificărilor efectuate la faţa locului, jandarmii au constatat că, pe fondul unor divergenţe mai vechi, acutizate de alcoolul consumat, un grup format din opt persoane a jignit şi a ameninţat cu acte de violenţă un alt grup, format din patru persoane. Pe timpul episodului de violenţă verbală, o femeie, componentă a grupului de patru, speriată de posibilitatea amplificării conflictului, s-a dus la tabăra adversă pentru a-i ruga să înceteze. Fără să ţină cont că femeia era însărcinată, unul dintre cei interpelaţi a bruscat-o şi a lovit-o cu pumnul în zona feţei, după care, încercând să scape de consecinţele legale ale gestului său, s-a ascuns în toaleta localului, unde a fost depistat ulterior de echipajul de jandarmerie.
Jandarmii au intervenit pentru aplanarea neînţelegerilor dintre cele 12 persoane şi pentru prevenirea apariţiei unor vătămări corporale grave. Agresorul femeii a fost identificat ca fiind D.C.D. (19 ani), domiciliat în satul Câlnic, judeţul Alba, iar pe numele lui au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările în cauză urmează să fie continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax