Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un tânăr de 20 de ani din Galda de Jos, aflat la volan sub influenţa alcoolului, a intrat cu maşina în gardul dispensarului din comună

Publicat

pol

Un tânăr de 20 de ani din Galda de Jos a fost internat în spital după ce a lovit cu maşina gardul dispensarului din comună. În momentul accidentului, avea 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Evenimentul rutier s-a petrecut duminică noaptea, la ora 2.45, pe DJ 107 H din comuna Galda de Jos. C.C. (20 de ani) din Galda de Jos a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi, într-o curbă la stânga, a ieşit de pe şosea şi a lovit un stâlp din gardul împrejmuitor al dispensarului din comună.

A suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital, unde a rămas internat. Aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax