Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr de 21 de ani din Miraslău s-a aruncat în fața trenului. Incidentul s-a petrecut între Decea şi Unirea

Publicat

tren marfa

Un tânăr de 21 de ani din Miraslău şi-a pierdut viaţa, luni seara, după ce s-a aruncat în fața unui tren de marfă. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Aiud.

Luni, în jurul orei 21.40, poliţiştii Postului de Poliție Transport Feroviar Aiud au fost sesizați cu privire la faptul că, între P.O. Decea și Halta C.F. Unirea, trenul de marfă 21720-1, care circula pe direcția Aiud – Războieni, a surprins și accidentat mortal o persoană de sex bărbătesc.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe Ş.A., de 21 de ani, din comuna Miraslău, care prezenta leziuni pe întreg corpul.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că tânărul s-a aruncat în faţa trenului de marfă, în cauză neexistând suspiciuni cu privire la moartea acestuia.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipiului Aiud în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax