Connect with us
Publicitate

AIUD

Un tânăr de 22 de ani, beat și fără permis, a provocat un accident în apropiere de Aiud. A lovit un stâlp de electricitate

Publicat

Un tânăr de 22 de ani, beat și fără permis, a provocat un accident în apropiere de Aiud. A lovit un stâlp de electricitate și a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Accidentul s-a produs în data de 23 martie 2024, în jurul orei 21.40. Polițiștii din Aiud au intervenit atunci pe Drumul Județean 142 L, loc în care a fost semnalată producerea unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un tânăr de 22 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism în direcția Ciumbrud – Rădești, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale ușoare și a primit îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, polițiștii cu constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax