Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr de 22 de ani din satul Sub Piatră a fost găsit spânzurat în grajdul unei locuințe din localitate

Publicat

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din localitatea Sub Piatră, comuna Sălciua, din județul Alba, a fost găsit spânzurat în grajdul unei locuințe din sat, joi, 3 ianuarie 2013. Echipa de polițiști deplasată la fața locului a identificat cadavrul, fără a constata urme de violență de corpul tânărului.

Potrivit comunicatului transmis de IPJ Alba, în data de 3 ianuarie 2013, ora 11.49 , poliţiştii Secţiei 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş au fost sesizaţi cu privire la faptul că în grajdul unei locuinţe din localitatea „Sub Piatră”, comuna Sălciua, a fost găsită o persoană spânzurată.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a identificat cadavrul lui B.L., un tânăr de 22 de ani, din comuna Sălciua, la examinarea sumară a acestuia nefiind identificate urme de violenţă.

În urma efectuării necropsiei, specialiştii legişti au stabilit că moartea tânărului a survenit asfixiei mecanice prin spânzurare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax