Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr de 23 de ani a ajuns la secţia ATI a Spitalului Judeţean Alba în urma unei bătăi într-un bar din Vinţu de Jos. Agresorul a fost arestat

Publicat

Duminică, în jurul orelor 6.15, a izbucnit un conflict spontan într-un bar din localitatea Vinţu de Jos. Un tânăr de 23 de ani a fost lovit cu pumnul în faţă de către un bărbat de 34 de ani, domiciliat în comuna Vinţu de Jos.

În urma loviturii, victima a căzut şi s-a lovit cu capul de gresie. În jurul orelor 6.20, a fost anunţată patrula intercomunală din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Rurală Vinţu de Jos, prin apelul de urgenţă 112. Victima a fost identificată şi transportată la Spitalul municipal Sebeş de către medicii din cadrul Serviciului de Ambulanţă Alba, însă starea acestuia s-a agravat, iar pacientul a fost adus la Secţia A.T.I.

Medicii Spitalului Judeţean Alba l-au diagnosticat cu “contuzie bilocerală bifrontală cu hematom intrahelechimatos bifrontal predominant stâng, hematom subdural bifrontal, comă de gradul IV”.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti, marţi, pentru 24 de ore şi a fost depus în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. Acestuia i s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală gravă şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Oamenii legii au acceptat propunerea, iar suspectul a fost arestat pentru 29 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax