Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr de 28 de ani din Şibot a ajuns la spital, cu plagă profundă şi fractură deschisă la braţul drept, după ce a fost lovit cu un topor

Publicat

Un tânăr de 28 de ani din Şibot a fost la un pas să-şi vadă moartea cu ochii, după ce a fost lovit cu un topor de un bărbat din aceeaşi localitate, în timpul unui conflict izbucnit între cei doi, sâmbătă, în satul  Saracsău. A ajuns cu plagă profundă şi fractură deschisă la antebraţul drept, la spitalul din Alba Iulia.

Sâmbătă, 14 aprilie, la ora 19.30, poliţiştii Secţiei de Politie Rurală nr.2 Vinţu de Jos, au fost sesizaţii prin  S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat în vârstă de  28 de ani, din comuna Şibot,  cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni, în timpul căreia a fost lovit cu un topor peste  mâna dreaptă.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului, au stabilit faptul că, în timp ce se aflau pe DJ 107 A, pe raza localităţii Saracsău, între R.C.L. de 28 de ani şi B.I., de 59 de ani, ambii din comuna Şibot, a avut loc un conflict spontan, împrejurare în care tânărul a fost lovit peste antebraţul mâinii drepte.

În urma altercaţiei, victima a suferi o plagă profundă şi fractură deschisă cubitus drept, cu incizie musculară. A rămas internat în spitalul din Alba Iulia.

Faţă de B.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe şi portul fără drept de armă albă, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor” , încadrarea juridică finală a faptei cu violenţă urmând a fi făcută în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea victimei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax