Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr de la o casă de tip familial din Cugir a intrat la două facultăți de medicină. Cum l-au ajutat angajații instituției

Publicat

laborator

Un tânăr ocrotit de la vârsta de 7 ani în cadrul Casei de tip familial ”Speranța Copiilor” din Cugir, a reușit să intre la două facultăți, au anunțat reprezentanții DGASPC Alba. În ultimii 2 ani, angajații casei l-au însoțit la Sibiu pentru meditații la biologie. 

Reprezentanții instituției spun despre acesta că este un elev conștiincios, perseverent, cu rezultate bune și foarte bune la învățătură pe parcursul celor 12 ani de școală.

P.P. este absolvent al Colegiului Național ”David Prodan” din Cugir, profilul chimie-biologie, cu media celor 4 ani de studiu peste 9,00 și media la examenul de Bacalaureat peste 8,50.

”Datorită consecvenței și dorinței de a învăța, de a cunoaște, și cu sprijinul sponsorilor și a personalului din unitatea rezidențială, care în ultimii 2 ani l-au însoțit la Sibiu pentru meditații la biologie, a aplicat și a reușit să intre la două facultăți, respectiv la Facultatea de Medicină din Sibiu și la Facultatea de Medicina Veterinară din Timișoara, opțiunea finală rămânând facultatea din Sibiu, unde a avut media peste 9,30.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba îl felicită, și pe această cale pentru rezultatele obținute și pentru faptul că a înțeles cât de important e să înveți, să cunoști și, mai ales, să îți stabilești un obiectiv în viață pe care să îl urmărești cu consecvență.

Îi dorim succes în această nouă etapă a vieții, cea de student, și îl asigurăm că îl vom sprijini în continuare pentru a-și îndeplini visul și a avea o viață împlinită” au transmis reprezentanții instituției.

Foto: Pixabay, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax