Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din Aiud a ajuns cu maşina în şanţ, la Ighiu. Avea 1,43 mg/l alcool în aerul expirat

Publicat

Un tânăr din Aiud a ajuns, vineri, cu autoturismul în şanţul din afara DJ 107 H, la Ighiu. Poliţiştii prezenţi la faţa locului l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Agenţii de poliţie care s-au deplasat la locul respectiv au stabilit că Ianoş T., de 33 ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 H – Ighiu a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat cu autoturismul în sanţul din afara părţii carosabile, provocând avarii autovehiculului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, faptă prev. şi ped. de art. 87, alin. 1 din OUG/195/2002 republicată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax