Connect with us
Publicitate

AIUD

Un tânăr din Aiud a ajuns în arest după ce a făcut scandal pentru bani de băutură. Cum s-a ales cu două dosare penale

Publicat

inchisoare bere

Un tânăr din Aiud care în seara de joi, 1 iulie a intrat în curtea unei familii din localitate și a distrus geamurile pentru că nu a primit bani de băutură a fost arestat preventiv. 

Pe lângă fapta respectivă, tot în seara de joi, acesta a intrat într-o altă casă a unui prieten și l-a bătut pe acesta pentru a primit bani de băutură, însă bărbatul bătut nu i-a dat nici un ban. 

Acum, pe lângă un dosar penal pentru distrugere și violare de domiciliu, tânărul s-a ales și cu un dosar pentru tentativă de tâlhărie.

CITEȘTE ȘI: Tânăr din Aiud, REȚINUT de Poliție. A spart geamurile unei case, pe motiv că nu a primit bani să-și cumpere băutură

Potrivit IPJ Alba, vineri, 2 iulie, poliţiştii din Aiud au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un tânăr, de 26 de ani, din Aiud, care este cercetat spentru distrugere și violare de domiciliu.

Joi seara, ar fi pătruns, fără drept, în curtea unei familii, din Aiud, unde ar fi distrus geamurile locuinței, pe motiv că nu i-ar fi dat bani, pentru a-și cumpăra băutură.

Sâmbătă, magistrații Judecătoriei Aiud au admis cererea procurorilor și l-au arestat preventiv pe acesta. Tânărul își va petrece următoarele 30 de zile în arestul poliției.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax