Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din Aiud, beat la volan, a intrat cu maşina în remorca unui camion, pe o stradă din Teiuş. S-a ales cu dosar penal

Publicat

pol

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Aiud a produs un accident rutier în Teiuş, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. A intrat cu maşina în remorca unui autotractor, după ce a pierdut controlul volanului, pe strada Clujului din Teiuş.

Sâmbătă, la ora 23.08, poliţiştii din Teiuş a fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Clujului din Teiuş a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la faţa locului, a rezultat că B.A.V., de 24 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune cu remorca unui autotractor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de B.A.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax