Connect with us
Publicitate

AIUD

Un tânăr din Aiud care și-a deschis o afacere în parcul central este reclamat constant la poliție. Oana Badea îi ia apărarea

Publicat

Primarul Municipiului Aiud, Oana Badea, îi ia apărarea unui tânăr din oraș care și-a deschis o mică afacere, dar care s-a trezit cu mai multe sesizări la poliție și automat cu mai multe echipaje care să îl controleze. 

Mai exact este vorba despre un tânăr care a deschis în parcul central un mini cocktail-bar, într-o rulotă, iar pe lângă mai are câteva butoaie metalice pe post de mese.

Potrivit primarului, tânărul are toate autorizațiile necesare și funcționează în legalitate, însă polițiștii primesc reclamații repetate în legătură cu activitatea tânărului.

Oana Badea a povestit într-o postare pe Facebook cum și-a deschis tânărul afacerea și cum a ajuns să fie reclamant constant la poliție.

”Aiud. Este vara lui 2021. Un tânăr aiudean și-a propus să deschidă un mic business. Și-a făcut temele, a solicitat ocuparea temporară pentru o bucățică de teren în Parcul Municipal Aiud și a obținut toate autorizațiile necesare.

Promovare, sfoară-n țară, a venit și ziua cea mare în care i-a invitat pe doritori la rulota sa din parc. Toate bune și frumoase până când s-a trezit cu trei echipaje de poliție la sesizarea anonimă a unui „cetățean de bine”. Nici nu îmi trece prin cap cine.

Tânărul a trecut cu bine și peste această încercare, dar liniștea a fost pentru puțin timp. Cetățeanul anonim și de bine a sesizat din nou poliția. Înțeleg că dacă sesizarea a fost făcută, poliția trebuie să intervină, dar nu mai înțeleg de ce se mai prezintă dacă informațiile nu se confirmă.

Una peste alta, oamenii cu care vorbesc despre ceea ce face tânărul cu rulota din parc se exprimă în felul următor: „Ce idee faină”, „Nu deranjează pe nimeni”, „Atmosferă excelentă”, „Ce tânăr talentat”, s.a.m.d.

O singură întrebare rămâne fără răspuns: pe cine poate să supere rulota din parc a acestui tânăr?!

P.S.: Un tânăr a surprins la fața locului, în timpul unui control al poliției, un cetățean de bine supraveghind îndeaproape modul în care poliția răspunde sesizării”, a scris Oana Badea pe Facebook.

sursă foto: Alin Marin – Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax