Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din Aiud, cercetat în mai multe dosare penale pentru ultraj și tulburarea liniștii publice, a fost reținut pentru 24 de ore

Publicat

Un tânăr de 28 de ani din Aiud a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pentru ultraj, tulburarea liniștii și alte infracțiuni. În luna august, tânărul a provocat un scandal în care a agresat trei persoane într-un local public. Acesta nu a fost primul incident de acest gen, fiind condamnat la închisoare cu suspendare pentru mai multe infracțiuni săvârșite în perioada 2010-2011.

În data de 3 decembrie 2012, ora 17.00, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de Ciprian M., de 28 de ani, din Aiud.

Tânărul este cercetat în mai multe dosare penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 321 Cod Penal.

Astfel, în sarcina sa s-a reţinut faptul că în data de 12 august 2012, în jurul orelor 22.30 a provocat un scandal într-un local public din Aiud împrejurare în care a agresat trei persoane. De asemenea, în perioada 3 ianuarie – 3 decembrie împotriva lui Ciprian M., la Poliţia Municipiului Aiud au fost depuse 11 plângeri penale pentru infracţiuni de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Tânărul are antecedente penale, în cursul anilor 2010 şi 2011 acesta fiind condamnat cu suspendarea executării pedepsei, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi distrugere, cu amendă penală pentru acelaşi gen de fapte şi sancţionat cu şapte amenzii administrative pentru infractiuni de lovire, ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere.

Ciprian M. va fi prezentat Parchetului Aiud cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. anonim

    marți, 04.12.2012 at 15:45

    Acest Ciprian M este un jucator al celor de la Metalul Aiud!

  2. A.

    miercuri, 05.12.2012 at 07:45

    Si ce legatura are ca e jucator de fotbal ? Foarte bine ca l-au retinut.era cazul.tot Aiudu stie ce om este si merita o invatatura de minte.Poate isi revine la realitate omu` si o sa isi vada de treaba lui…desi ma indoiesc.Oricum ca el mai sunt cativa,poate incet incet le vine randu la toti….in loc sa scoatem ce e mai bun din Aiud(ca oricum e amarat saracu)…mai iesim in evidenta si cu chestii de genu.Primarul e asa cum e….deci no comment.

  3. anonym

    miercuri, 05.12.2012 at 15:09

    Am scapat de un derbedeu ….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax