Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din Aiud este cercetat pentru furtul unui telefon mobil în valoare de 4.200 lei, uitat de un client într-un local

Publicat

furt telefon mobil

Poliţiştii din Aiud l-au identificat pe un tânăr care a furat un telefon mobil uitat într-un local public din municipiu. Au reuşit să recupereze aparatul şi să-l predea proprietarei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, marţi după amiaza, o tânără în vârstă de 27 de ani din Aiud şi-a uitat telefonul mobil, în valoare de 4.200 de lei, pe un scaun dintr-un local public din municipiu.

La foarte scurt timp şi-a dat seama că şi-a uitat telefonul şi s-a întors în local însă nu l-a mai găsit, motiv pentru care a anunţat poliţia.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe principalul suspect de comiterea furtului, G.A.L., de 23 de ani, din municipiul Aiud, de la care s-a reuşit recuperarea telefonului, acesta fiind restituit păgubitei.

Pe numele suspectului au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax