Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Alba a aflat cât rezistă THC-ul în sânge după ce a fumat cannabis. A ieșit pozitiv la un test antidrog al poliției

Publicat

Un tânăr din Alba a fost trimis în judecată pentru conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe, după ce a ieșit pozitiv la THC, în urma analizelor de urină sau de sânge. 

În data de 2 februarie 2023, dosarul în care a fost trimis în judecată a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Sebeș. De asemenea motivarea instanței a fost publicată pe portaul rejust.ro.

Tânărul a fost oprit pentru un control de rutină, în data de 8 mai 2022, dar după ce a ieșit pozitiv a declarat că a fumat cannabis, în urmă cu două săptămâni de la data testării anti drog și nu se aștepta să mai fie încă urme de THC în sânge sau urină.

De cele mai multe ori, substanța activă din cannabis, THC, poate rezista și până la 30 de zile în urină, și chiar 90 de zile în firele de păr.

”În drept, s-a reţinut că fapta inculpatului  care la data de 08.05.2022, în jurul orei 00:57, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive, a condus autoturismul, întrunește elementele constitutive ale infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, se arată în motivarea instanței, din data de 2 februarie 2023.

Drept urmare tânărul va fi judecat pentru conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe. Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax