Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Alba a trădat încrederea șefului său. Ce a furat dintr-o pereche de pantofi. După furt și-a luat un porc și un mânz

Publicat

Un tânăr din Alba, care a prădat casa celui care îl angajase ca îngrijitor de animale la fermă, a fost trimis recent în judecată. Hoțul nu s-a oprit doar la casa șefului său, ci a intrat și în locuința  fratelui acestuia. Din banii pe care i-a furat tânărul a făcut mai multe investiții. Și-a luat un porc, o boxă, dar și un mânz. 

Tânărul în cauză știa unde cei doi bărbați își ascund cheile de intrare în casă și a profitat de situație. Dosarul de furt a trecut de cameră preliminară, în data de 14 august, la Judecătoria Blaj. 

În total, în doar câteva zile tânărul a reușit să fure peste 12.000 de lei. Furturile s-au petrecut în prima parte a lunii octombrie 2023, pe raza localității Ungurei.

Tânărul era angajatul unuia dintre cei doi bărbați, la ferma de animale a acestuia. Știa unde își ține șeful său cheia de la casă și a profitat de acest lucru.

În data de 6 octombrie a găsit locul cheii, a luat-o a  deschis ușa și a intrat în casă. dintr-un sertar a furat 2000 de lei, iar apoi a plecat din casă. S-a îndreptat către casa fratelului celui pe care îl prădase.

Ce a furat dintr-o pereche de pantofi

A intrat în casă și a mers către o pereche de pantofi. Din perechea de pantofi a sustras suma de 100 de euro, dar și 300 de lei. După a închis ușa de la casă și a plecat.

Însă, acesta nu s-a abținut să comită doar un furt. În următoarele două zile a mai comis încă două furturi. În data de 10 octombrie, a intrat în casa angajatorului său și tot din dulapul din care a furat 2000 de lei, a mai sustras suma de 8400 de lei.

Apoi, a doua zi s-a dus iar în casa acestuia și din alt sertar a mai furat 2000 de de lei.

În ce a investit banii furați

Potrivit motivării instanței, în total, ”inculpatul a sustras 12400 de lei de la de la șeful său, și respectiv 100 de euro și 300 de lei de la fratele acestuia, iar cu o parte din acești bani, a cumpărat un porc, boxe audio, o moară de măcinat porumb și un mânz”, au notat maigstrații.

Judecătorii de cameră preliminară au mai notat că acesta a restituit aproape jumătate dintre banii furați. Însă bărbatul tot va fi judecat pentru furt. Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate