Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Alba care a furat mai multe pungi de semințe și o sumă de bani dintr-un magazin a fost trimis în judecată

duba politie

Publicat

Un tânăr din Alba care a furat mai multe pungi de semințe și o sumă de bani dintr-un magazin a fost trimis în judecată. Este vorba despre un tânăr din satul Ungurei care a comis furtul la începutul anului 2022. 

Doi ani mai târziu, în data de 6 iunie 2024, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Blaj.

Furtul pentru care a fost trimis în judecată a avut loc în data de 28 iunie 2022. Acesta a spart magazinul din comună.

Mai exact, în jurul orei 01.00, a escaladat o fereastră, a smuls grilajul metalic de pe aceasta, a spart geamul și a pătruns în magazin.

Din interior a sustras zece pachete de tigari cinci pungi de seminte marca Nutline, fiecare cu greutatea de 100 grame si suma de 1411 lei.

După ce a comis furtul banii i-a ascuns într-o căpiță de fân, iar semnințele și tigările le-a lăsat acasă. Între timp le-a mai spus unor persoane de furtul comis.

La scurt timp polițiștii l-au identificat pe tânăr. Acesta a mers cu polițiștii și le-a arătat locul în care a ascuns banii. De asemenea și produsele furate din magazin au fost recuperate.

Momentan dosarul de furt nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax