Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Alba care a lucrat la o firmă de curierat în Germania, anchetat pentru delapidare și înșelăciune

Publicat

Un tânăr care locuia în localitatea Valea Lungă din județul Alba a fost reținut de polițiștii din Blaj, acesta fiind anchetat de autoritățile din Germania pentru delapidare și înșelăciune. 

Pe numele acestuia exista un mandat internațional de arestare preventivă. 

Potrivit reprezentaților Curții de Apel Alba Iulia, tânărul de 26 de ani, în anul 2019, în timp ce era angajat al unei companii de curierat din Germania, ar fi făcut mai multe infracțiuni, printre care delapidare și înșelăciune. Momentan nu se cunosc mai multe date referitoare la cele întâmplate.

La data de 18 mai 2021, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat, pe raza comunei Valea Lungă, pe un tânăr de 26 de ani, din comună, care este posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Germania, pentru infracțiuni contra patrimoniului.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În cursul zilei de miercuri, 19 mai, acesta va fi prezentat în fața magistraților Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax