Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Alba care a vrut să închirieze o cabană de Revelion, lăsat fără bani. Poliția a identificat autorul înșelăciunii

Publicat

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat un tânăr de 21 de ani, din Mediaș, județul Sibiu, care este bănuit pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

La finalul anului 2022, acesta ar fi postat, pe internet, un anunț potrivit căruia ar fi oferit, spre închiriere, o cabană situată pe raza localității Porumbacu de Jos, județul Sibiu, pentru perioada Revelionului.

Tânărul ar fi perceput un avans, în valoare de 3.000 de lei, de la un tânăr de 26 de ani, din Județul Alba, după care a întrerupt orice comunicare.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia și recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax