Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Alba care oferea cannabis fără bani, condamnat să facă muncă în folosul comunității la Muzeul Unirii

Publicat

Recent un tânăr din Alba a fost condamnat la închisoare cu suspendare, și muncă în folosul comunității la Muzeul Național al  Unirii, după ce a fost judecat pentru trafic de droguri. 

Este vorba despre un dosar instrumentat de DIICOT Alba Iulia, unde procurorii au probat că tânărul oferea cannabis unor persoane, însă fără bani. 

După ce a avut parte de percheziții la domiciliu, dar și în autovehicul, pe numele acestuia s-a făcut un dosar penal, iar apoi a fost trimis în judecată.

În data de 29 mai 2023, magistrații Tribunalului Alba au admis sesizarea acordului de recunoaștere al vinovăției, încheiat între tânăr și procurorul de caz al DIICOT Alba Iulia.

De asemenea motivarea a devenit publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, ”în perioada septembrie 2020 – septembrie 2021, aflându-se în localitatea Sântimbru, i-a oferit canabis minorei de mai multe ori, fără bani.

În perioada 2018 – vara anului 2021, aflându-se în localitatea Sântimbru, i-a oferit canabis consumatorului de 30-40 de ori, fără bani.

În perioada iarna anului 2021 – septembrie 2022, aflându-se în localitatea Sântimbru, i-a oferit canabis consumatorului de 5-7 ori, fără bani”, se arată în documentul citat.

Pentru faptele sale a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată, unde magistrații au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe o durată de 3 ani.

De asemenea a mai fost condamnat la muncă în folosul comunității, 60 de zile, la Muzeul din Alba Iulia sau la Drumuri și Poduri.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax