Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Alba Iulia a cultivat în casă mai multe plante de canabis. Câte grame ar fi obținut dacă nu era oprit de DIICOT

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia a fost condamnat la închisoare cu suspendare, de magistrații Tribunalului Alba, pentru o faptă comisă în urmă cu mai bine de cinci ani.

Acesta a cultivat și îngrijit mai multe plante de canabis, din care ar fi obținut în jur de 44 de grame, însă procurorii DIICOT au intrat pe fir.

În 2015, procurorii DIICOT au acționat împotriva a două persoane care aveau mai multe site-uri web, pe care puneau spre vânzare semințe de canabis.

După ce au făcut mai multe cercetări, procurorii DIICOT au mers pe urmele celor care și-au procurat semințe de pe site-urile respective și asa au ajuns la un tânăr din Alba Iulia.

Un an mai târziu, în 2016, oamenii legii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința tânărului și au descoperit că acesta creștea și îngrijea 12 plante de canabis. Tânărul a declarat în timpul audierilor că a cumpărat de pe site-urile respective 15 semințe, dar doar 12 au dat rod.

În urma uscării plantelor, anchetatorii au stabilit că tânărul ar fi putut obține în jur de 44 de grame de canabis.

Câțiva ani mai târziu, tânărul a fost condamnat pe data de 16 februarie 2021, la 4 luni de închisoare cu suspendare pe un termen de 2 ani. Acesta a fost judecat și condamnat pentru deținere și consum ilicit de droguri.

De asemenea, acesta mai are obligația de a desfășura pe durata termenului de supraveghere o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 zile, în cadrul Mănăstirii Sfintei Cruci Oradea și a Centrului de Evaluare și Prevenire Antidrog Oradea.

sursă foto: arhiva alba24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax