Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Alba Iulia a evadat din arest la domiciliu. A fost reținut de polițiști și s-a ales cu un nou dosar penal

Publicat

Arhivă foto

Un tânăr din Alba Iulia s-a ales cu un nou dosar penal, după ce a evadat din arest la domiciliu. Mai exact, acesta este judecat într-un dosar penal și se afla în arest la domiciliu, însă a părăsit locuința. 

Drept urmare s-a ales cu un nou dosar penal, de data aceasta pentru evadare. Cazul a fost făcut public de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă din 16 noiembrie 2023.

Potrivit IPJ Alba, miecuri, 15 noiembrie 2023, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 19 ani, din Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

Se pare că, în seara zilei de 14 noiembrie 2023, tânărul ar fi părăsit imobilul la care s-a stabilit executarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, fără permisiunea organului judiciar.

„Față de acesta, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare și va fi prezentat instanței de judecată, pentru dispunerea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax