Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Alba Iulia a făcut ”prăpăd” pe mai multe străzi din oraș. Poliția a întocmit un dosar penal

Publicat

mascati politie noaptea

Un tânăr de 20 de ani, din Alba Iulia a făcut ”prăpăd” pe mai multe străzi din oraș, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Polițiștii îl cercetează penal pentru că ar fi distrus vitrina unui magazin, ar fi lovit un far al unei autoutilitare și ar fi răsturnat mai multe panouri publicitare.

Potrivit IPJ Alba, la data de 21octombrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr de 20 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de săvârșirea unor fapte de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că în noaptea de 19/20 octombrie 2019, în timp ce a trecut pe mai multe străzi din cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia, ar fi distrus vitrina unui magazin de pe strada Vasile Goldiș, a lovit farul unei autoutilitare parcată pe strada Gladiolelor și a răsturnat mai multe panouri publicitare amplasate pe B-dul Revoluției, au transmis într-un comunicat de presă reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax