Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din Alba Iulia a furat 5 litri de vin, în noaptea de Înviere, de la un vecin. A fost prins de poliţişti, după ce consumase toată băutura

Publicat

Un tânăr de 22 de ani din Alba Iulia este cercetat de poliţişti, după ce a pătruns într-un apartament din blocul în care locuieşte, în Alba Iulia şi a furat 5 litri de vin. În noaptea de Înviere, după ce a sustras băutura, a consumat-o pe toată. A fost prins de poliţişti şi va răspunde pentru infracţiunile de distrugere, violare de domiciliu şi furt calificat.

Duminică, 15 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au fost sesizaţi de către o persoană din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la Slujba de Înviere, o persoană necunoscută i-a spart uşa apartamentului şi geamurile balconului, a pătruns în apartament şi i-a sustras un pet cu 5 litri de vin.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizare s-a reuşit identificarea principalului suspect de comiterea furtului, O.C., un tânăr de  22 de ani, din Alba Iulia, care locuieşte în acelaşi bloc cu victima, care se afla în stare avansată de ebrietate şi care consumase întreaga cantitate de vin sustrasă.

Faţă de tânăr au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, violare de domiciliu şi furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax