Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din Alba Iulia a furat componente de calculator din sediul Centrului de Calcul din oraş. Este cercetat de poliţişti

Publicat

Un tânăr de 29 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal, după ce poliţiştii l-au identificat ca principal suspect într-un caz de furt de componente de calculator sesizat luni de reprezentanta Centrului de Calcul cu sediul pe strada Mihai Viteazul.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reușit identificarea principalului suspect de comiterea unei infracţiuni de furt, faptă în legătură cu care au fost sesizaţi în cursul aceleiaşi zile, în jurul amiezii.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că D.P.C. (29 de ani), din Alba Iulia, a sustras mai multe componente de calculator (două boxe, un mouse, trei cabluri electrice, un hardisk, si o sursă), dintr-un birou al societăţii comerciale.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit reprezentanților societăţii, iar faţă de suspect au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. IORGOVAN ALINA

    marți, 11.02.2014 at 12:32

    De ce nu dati numele intreg al infractorilor, sa-i stim si noi, initialele se folosesc doar in cazul persoanelor respectabile, domnilor !! Hotii, violatorii, si criminalii nu merita sa le ascundeti numele si nici sa le fie acoperite fetele cand sunt filmati!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax