Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Alba Iulia a furat din târgul de vechituri un topor. Polițiștii l-au prins și s-a ales cu dosar penal

Publicat

Un tânăr de 22 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal pentru furt, după ce a furat un topor scos la vânzare de un bărbat cu ocazia târgului de vechituri care se desfășoară în fiecare duminică pe strada Gheorghe Șincai din municipiu. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 04 octombrie 2020, în jurul orei 13.00, poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat de 50 de ani din comuna Poiana Vadului, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia, unde oferea spre vânzare produse casnice, o persoană necunoscută i-ar fi sustras, de pe tejghea, un topor metalic.

În urma activităților desfășurate, polițiștii l-au identificat imediat pe un tânăr de 22 de ani, din Alba Iulia, care ar fi sustras toporul în valoare de aproximativ 100 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat, iar față de tânăr cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

sursă foto: arhiva alba24.ro rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax